Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

VeggieWorld Winter Fair Actie: Trakteer een omnivore vriend!

07-12-2017

Kom jij naar de VeggieWorld Winter Fair?

De VeggieWorld Winter Fair is de ideale plek om plantaardige inspiratie op te doen voor de feestdagen. Neem dit weekend dus zeker zoveel mogelijk vrienden mee en laat hen kennismaken met het rijke palet van vega lekkers, cadeautjes onder het genot van een kop Hot Chocolate. 
Bij zo'n warme choco hoort natuurlijk een flinke toef slagroom. Als bedankje voor het uitnodigen van jouw vrienden, krijgen zowel jij als de vriend(in) die je uitnodigt een leuke cadeautje.

Nodig een omnivore vriend uit

Vul onderstaand formulier in en ontvang allebei een tegoedbon voor een gratis slagroomtopping bij aankoop van Hot Chocolate bij de ProVeg Nederland stand tijdens de VeggieWorld Winter Fair op 9 en 10 december 2017 bij Expo Haarlemmermeer.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...