Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Vega kerst top 3

19-12-2014

De laatste weken van december zijn dé tijd voor lijstjes en daar doen wij natuurlijk graag aan mee. Zo merkten we dit jaar dat het niet nodig was om zelf een plantaardig kerstmenu samen te stellen (hoewel we het niet konden laten om 1 kersttip te delen ;)) . Waarom? Omdat plantaardig eten ondertussen zo populair is geworden dat zelfs Jamie Oliver en Albert Heijn vegan kerstmenu ideeën presenteren! Wij maakten een top 3 van de smakelijkste websites om vegan kerstinspiratie op te doen. diervriendelijke kerst ongehoord

3. Diervriendelijke kerst: www.diervriendelijkekerst.nl

Lichtjes, warmte, gezelligheid, maar bovenal lekker eten: dat is waar kerst om draait. Wat staat er dit jaar op jouw kerstmenu? Onze vrienden van stichting Ongehoord laten zien hoe makkelijk en lekker het kan zijn om eens een volledig diervriendelijk menu op tafel te zetten met kerst. Met 12 recepten (mmmm, chocomousse!!) en behoorlijk wat achtergrondinformatie verdient deze website zeker een eervolle derde plaats.

Naar de kerstspecial

vegan kerst Veganistisch koken

2. Veganistisch koken met kerst

We kennen Stijn en Elke van Veganistischkoken.be al een tijdje, maar zijn telkens weer verrast door hun prachtige culinaire creaties. Zo viel er ook deze week onverwacht een gratis e-book met oogstrelende feestgerechten in onze inbox. Van vegan marchmellow chocolademelk tot de Vlaamse klassieker seitanstoverij met kroketjes. En wie lui is, kan ook gewoon kant-en-klare vegan verwennerijen en kerstkransjes bestellen via hun pas geopende webshop.

Naar de kerstspecial

tiramisu1. Vegan Kerst: www.vegankerst.nl

De allermooiste website voor plantaardige lekkerbekken is toch wel vegankerst.nl van onze collega's van de NVV. Zij stelden een kerstmenu samen om je vingers bij af te likken. En allemaal met ingredienten die je gewoon bij de supermarkt vindt. Oooh, die tiramisu!!

Naar de kerstspecial

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...