Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

DOE OOK MEE!

Noedels met tempeh

GA DE UITDAGING AAN

Minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Maak een gezonde start met jouw persoonlijke VeggieChallenge. Wij helpen je op weg.

JOUW PERSOONLIJKE UITDAGING

JOUW EIGEN DOEL

Jezelf uitdagen om anders te gaan eten, dat is de VeggieChallenge! Natuurlijk doe je het niet alleen. Steeds meer Nederlanders eten minder vlees en duizenden deden er al mee aan de VeggieChallenge. Je doel bepaal je zelf. Een maand vegetarisch, veganistisch of gewoon minder vlees? Kies wat voor jou het fijnst voelt.

WAT KAN IK MAKEN

Saté met pindasaus

RECEPTEN

Wat kun je dan nog wèl eten? Het is een vraag die nog vaak aan nieuwbakken vegetariërs en veganisten gesteld wordt. Wie denkt aan vega eten, denkt meestal meteen aan alles wat je niet meer kunt eten. Maar mensen die al een tijdje vega eten, weten wel beter. Er is zijn zo veel verschillende producten in de supermarkt te krijgen dat je geen dag hetzelfde hoeft te eten.

HOE HELPEN WIJ JOU?

RECEPTEN

NIEUWSBRIEF

BEGELEIDING

BEGELEIDING

Vega lifestyle

WAT TE ETEN

Wat kun je dan nog wèl eten? Het is een vraag die nog vaak aan nieuwbakken vegetariërs en veganisten gesteld wordt. Wie denkt aan vega eten, denkt meestal meteen aan alles wat je niet meer kunt eten. Maar mensen die al een tijdje vega eten, weten wel beter. Er is zijn zo veel verschillende producten in de supermarkt te krijgen dat je geen dag hetzelfde hoeft te eten. Vaak leer je door je horizon te verbreden juist […]

WAT WIJ DOEN

Pizza met peen, courgette en ui

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van hoe de vegarevolutatie aan de gang is?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...