Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Cheesecake vegan bij Coffeecompany in Amsterdam

25-06-2017

Cheesecake! De New York cheesecake is vegan, glutenvrij en sojavrij

Naar aanleiding van de campagne van Viva Las Vega’s voor vegan gebak, beginnen vier Coffeecompany-filialen in Amsterdam met de verkoop van plantaardige cheesecake.

Bij de Coffeecompany filialen Javaplein, Middenweg, Rijnstraat en Wibautstraat zullen vanaf 1 juli de New York Cheezecake en Strawberry Cheezecake van Daiya te koop zijn.

Volgens Viva Las Vega’s campagneleider Pablo Moleman groeit de populariteit van veganistisch gebak: “Met name jongeren zijn steeds meer op zoek zijn naar vernieuwende manieren van bakken, met hippe ingrediënten als kokos en chiazaad. Bakken met melk en eieren wordt steeds meer gezien als ouderwets.”

Viva Las Vega’s hoopt uiteraard dat het niet bij deze vier winkels blijft. Als de taarten in Amsterdam succesvol zijn, verwacht Viva Las Vega’s dat ook in de rest van het land de vraag naar vegan gebak bij Coffeecompany snel zal toenemen.

  Ook jij kan hierbij helpen! Meld je vandaag nog aan als eivrij-williger en geef het ei-vrije aanbod in Nederland een boost! 

----------------------------------  

Word eivrij-williger!

Meedoen aan Met Zonder Ei is simpel en reuze makkelijk. Met een paar minuten per week kun je al helpen. Word eivrij-williger!

WAT DOET EEN EIVRIJ-WILLIGER?

Eivrij-willigers roepen samen restaurants, snackbars en fabrikanten vriendelijk op om onnodige eieren uit hun producten te halen.

HOE WERKT HET?

Wij sturen je twee of drie keer per week een e-mail met simpele 1-minuut-acties: een mailtje, tweet of bericht sturen naar een bedrijf, of bellen met de klantenafdeling. Ook kun je bij snackbars bij jou in de buurt langsgaan om te vragen om eivrije mayo bij je friet. Wij geven je alle info die je nodig hebt.

WAAROM MEEDOEN?

Eivrij-williger worden is een supersimpele manier om een grote impact te hebben . Vragen van klanten hebben bedrijven al vaak van koers doen veranderen: als we onze krachten bundelen kunnen we nog veel meer bereiken!

JA, stuur mij 1-minuut acties!

* verplicht
Geweldig dat je meedoet!
patat vegan mayo

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...