Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Vegan chocolade producten die je niet wil missen!

04-09-2017

Op zoek naar vegan chocolade, want tja, zelfs vegans kunnen niet zonder chocolade…

Laten we even eerlijk zijn, wie zou nou wel kunnen (of willen!) leven zonder chocolade! Het lekkerste tussendoortje dat er is. Jezelf even heerlijk verwennen na een lange werkdag, een stiekem extra shotje energie als je het allemaal niet meer ziet zitten of wanneer we onszelf uitermate zielig vinden na de langverwachte break-up, chocolate is our best friend!  Wetenschappers zeggen het ook: door chocola voel je je beter! Het zit boordevol antioxidanten. Daarbij kunnen wij vrouwen dat ene momentje in de maand behoorlijk wat chocola gebruiken tegen allerlei soorten emoties ;).

Chocolade voor vegans

Niemand zou dus zonder chocolade moeten leven. En gelukkig hoeven we dat ook niet. Deze lijst laat je niet alleen zien dat fancy, luxe plantaardig eten bestaat… maar dat deze producten met vegan chocolade ook nog eens fabulous smaken!

1. Time Out - Robuuste Koeken!

In één woord: verslavend. Zodra je het pak open hebt gemaakt op je bankje voor de televisie leg je hem gegarandeerd niet meer weg. Een lekker knapperig koekje met, jaja, enorme stukken vegan chocola erin! Om op te eten!

Vegan koek AH Jumbo

2. Alpro - Chocoladedrink!

Dit heerlijke drankje helpt je nog even herinneren dat je echt absoluut niks mist. Lekker vol, romig en zoet! Hmm! Ook lekker om in de winter warme chocolade-sojamelk van te maken.

 

Zuivel - Alpro - Soya Choco - AH JUM

3. Professor Grunschnabel - Chocoladeijs!

Jaaaaaa, ijs! Pak de grootste lepel die je kan vinden, kruip onder een dekentje, zet een lekker filmpje op en bescherm deze bak ijs met je leven voor je aangierende huisgenoten ;). Sounds like a perfect night.

Ijs - Professor Grunschnabel - Chococolate - AH

4. AH - Pure Chocoladepasta!

Op een plantaardig beschuitje van Bolletje, je voelt je gelijk weer een zorgeloos en intens gelukkig!

 

Beleg - AH - Puur Choco Pasta - AH

5. Alpro - Chocoladevla!

Een keer geen zin om zelf een toetje te maken maar gewoon lekker in een kommetje te gooien? Dan is chocoladevla wel lekker makkelijk natuurlijk. Maar ook deze desserts van Provamel zijn zeker aan te raden! Mocht je toch graag zelf aan aan de slag gaan. Bekijk dan bijvoorbeeld het recept van deze chocolademousse op de website van de VeggieChallenge.

Vegan Chocolade - Alpro Chocoladevla

6. Booja Booja - Chocoladetruffels!

Jazeker, CHOCOLADETRUFFELS! Deze heerlijke pralines haal je bij Veggiedeli en Vega-life!

Booja-Booja Truffels

 

7. Jokerz/Twilight/Buccaneer/Mahalo/Cleo’s/Snap - Chocoladerepen!

Ze zijn er allemaal hoor, de vegan chocolade versies van Mars, Snickers, Bounty, noem maar op! Allemaal te vinden in bijvoorbeeld de webshops van Veggie4u en VeggieDelli. Ideaal om mee te nemen!

8. Hagelslagmix

Dankzij onder andere deze producten van de huismerken van Jumbo en Albert Heijn kun je gewoon lekker hagelslag op je brood blijven doen. Ga je toch liever voor vlokken? Ook het vlok feest van De Ruijter is helemaal vegan!

Vegan chocolade - hagelslag

9. Vego - Chocoladereep!

Best comes last! Ook een chocoladereep, maar deze verdient een speciaal plekje in onze guilty pleasure lijst. Deze hazelnoot chocoladereep moet je zeker proberen! Je kunt ze kopen bij bijvoorbeeld Ekoplaza of Veggiedeli.

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...