Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Koningsdag! Hoezee en oranje boven.

26-04-2017

Op 27 april is het Koningsdag en viert onze Koning zijn 50e verjaardag. Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid en verschillende gezellige evenementen met, natuurlijk, verschrikkelijk lekkere hapjes! Het zal jullie dus ook niet verbazen dat deze recepten vooral oranje groentesoorten bevatten. Naast het feit dat dit de nationale kleur van ons land is, bevatten oranje groentesoorten veel gezonde voedingsstoffen. Denk aan bètacaroteen wat goed is voor het immuunsysteem en ook goed is voor onze ogen.

Worteltaartbroodjes

worteltaartbroodjes-koningsdag

Recept: De hippe vegetariër

Hoe heerlijk zien deze worteltaartbroodjes eruit? Glaasje versgeperste sinaasappelsap erbij en je bent de koning te rijk!

Oranje boven smoothie

oranje-smoothie-koningsdag

Recept: Laviesagista

Deze oranje smoothie is een prima aanvulling op het ontbijt. Serveer in groot glas en geniet!  

Vega oranje soep

oranje-soep-koningsdag

Recept: Kimkimono

Deze super soep is een aanrader voor elke soepliefhebber. Heerlijk met knapperig stokbrood en een vers gemaakte veganistische spread of zoet/ziltige pesto naar keus.  

Muhamarra

oranje-dip-koningsdag

ReceptDe groene meisjes

Naast het feit dat deze dip er echt fan-tas-tisch uit ziet, smaakt deze ook nog eens heerlijk. Een prima bijgerecht dus!

Vega dal curry

linzen-curry-koningsdag

Recept: Koken met Karin

Hopelijk worden jullie net zo blij van een heerlijk ruikende vega dal als wij. Dit kun je eventueel serveren met Libanees brood of een andere veganistische broodsoort. Libanees brood is ook heerlijk om je kommetje curry mee leeg te schrapen!  

Fijne Koningsdag

Maak er een fantastische Koningsdag van allemaal! Kook vooral teveel en deel dit met iedereen die je liefhebt!

Geschreven door: Lesley van Maasdijk

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee en win

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...