Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

DOORBRAAK: New York Pizza komt met vegan pizza’s

10-03-2018

Goed nieuws voor vegan pizzalovers! Vanaf 16 april is het namelijk mogelijk om thuis een vegan New York Pizza met vegan kaas te laten bezorgen!

Vegan New York Pizza 

New York Pizza lanceert in samenwerking met ProVeg twee nieuwe 100% vegan pizza’s. Vanaf 16 april kun je kiezen voor een pizza met veganistische shoarma en knoflooksaus of een luxe margherita. Beide pizza’s zijn getopt met heerlijke veganistische smeltkaas. Naast vegan pizza's voegt New York Pizza ook het vegan ijs van Ben & Jerry’s toe aan het assortiment.

Internationale primeur

Directeur Veerle Vrindts van ProVeg Nederland spreekt van een grote doorbraak voor veganisme: “Een pizza bestellen, thuis met vrienden, of als het laat wordt op het werk, doet bijna iedereen wel eens. Dit plezier en gemak hebben veganisten jarenlang moeten missen.” Ook internationaal is de introductie een primeur: Nederland wordt het eerste land in Europa met een landelijke vegan New York Pizza bezorging.

ProVeg benaderde vorig jaar New York Pizza om te pleiten voor invoering van de vegan pizza’s, en gaf daarbij advies. Dit past bij de strategie van ProVeg om bekende restaurantketens te betrekken bij de vegan trend. Eerder werkte ProVeg al met Smullers aan de introductie van vegan mayonaise. En met CoffeeCompany aan vegan gebak. “Dat nu ook een groot bedrijf als New York Pizza meedoet, is een teken dat de vegan revolutie in Nederland definitief is losgebarsten” zegt Pablo Moleman, coordinator Food & Services bij ProVeg.

Vegan Pizza Night

De vegan New York pizza’s liggen vanaf 16 april in alle New York Pizza restaurants en bezorgvestigingen. Om dit te vieren nodigt ProVeg iedereen uit om die dag mee te doen aan een landelijke Vegan Pizza Night. Nodig voor deze pizza night al je vrienden uit bij jou thuis om samen te genieten van een heerlijke vegan New York Pizza! Daarnaast start New York Pizza op deze dag een actie voor de bescherming van het milieu en de biodiversiteit wereldwijd. Wat er precies gaat gebeuren, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Versnel de vegarevolutie

Help jij ProVeg om veganistisch eten leuk, lekker en makkelijk te maken voor iedereen? Steun ons werk met een gift.

Ja, ik steun ProVeg Nederland voor: met een
  • Eenmalige donatie
  • Maandelijkse bijdrage
  • Jaarlijkse bijdrage

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...