Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Tips voor een vegan ontbijt

28-05-2015

De eerste maaltijd waarmee je ‘geconfronteerd’ wordt, is het ontbijt. Gelukkig is het niet moeilijk deze aan te passen naar iets gezonds en duurzaams. Vervang je yoghurt door sojayoghurt, gebruik amandel-/soja- of hazelnootmelk door je cornflakes en vervang je ham door plantaardig broodbeleg zoals hummus. In een handomdraai heb je een heerlijk en veelzijdig ontbijt op tafel. Je kan ook eindeloos variëren, verse smoothies, carrot cake havermout, appel/peer crumble en blueberry pancakes zijn ook een feest om de dag mee te beginnen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de recepten ervan staan allemaal op de site van deveggiechallenge. De Groene Meisjes hebben laatst ook een leuke-boekjeuitgebracht. Vol gemakkelijke, lekkere en (veelal) gezonde ontbijt recepten, en natuurlijk allemaal plantaardig. Geloof ons, je raakt snel verslaafd aan deze nieuwe vorm van ontbijten.

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...