Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Vegan Pizza Night – Proef als eerste de nieuwe vegan pizza van New York Pizza!

26-03-2018

Op 16 april lanceert New York Pizza voor het eerst, in samenwerking met ProVeg, twee vegan pizza'sWat is er nu leuker dan dit bijzondere moment met vrienden te vieren, en samen de vegan pizza's als eerste in Nederland te proeven?

Daarom organiseren we op 16 april in het hele land vegan pizza nights. Je kunt zelf aansluiten bij één van de nights die georganiseerd worden, óf er zelf één organiseren. Zet je zelf een night op, dan ontvang je gratis een limited edition ProVeg pizzasnijder. Ook verloot New York Pizza tien gratis pizzapakketten!

Hoe werkt het? 

  • Meld vóór dinsdag 10 april, 12.00 u je night aan via onderstaand formulier. Alleen dan kunnen we je tijdig de pizzasnijder sturen en loot je mee voor de gratis pizza's.
  • Nodig vrienden en familie uit, of vind vegan pizza buddies via het FB-event.
  • Uiterlijk vrijdag 13 april ontvang je per post je pizzasnijder
  • Deel op Vegan Pizza Night je pizzaselfies met #veganpizzanight!

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...