Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Vegan producten bij de supermarkt

Denk je dat je als startende veggie of vegan alleen nog maar bij de groenteafdeling terecht kan in jouw supermarkt? Dan heb je het mis! In elke supermarkt zijn heel wat vegetarische en vegan producten te vinden die jij ook kan eten. Denk aan kant en klare vleesvervangers, plantaardige melk, maar ook koek, snoep, ijs en broodbeleg!

Viva Las Vega’s heeft speciaal voor jou een deel van de 100% plantaardige, vegan producten van supermarkt Albert Heijn en Jumbo supermarkt gesorteerd!

Vleesvervangers- Supermarkt 600x340

Albert Heijn

Bang dat je nooit meer iets lekkers kunt snacken nadat je de dieren uit je dieet hebt geditcht?

Geen zorgen, er zijn veel meer producten vegan dan je denkt! De Albert Heijn heeft een groot assortiment aan vegan producten. Ze hebben vooral veel plantaardig snoepgoed en heel veel lekkers voor op brood!

Bij de Albert Heijn kun je bijvoorbeeld het plantaardige ijs krijgen van professor Grunschnabel!

Scroll door de afbeeldingen heen of bekijk onze vega voorraadkast.

Jumbo

Zin in een gemakkelijke (avond)maaltijd? Dan ben je bij de Jumbo op het goede adres.

De Jumbo heeft veel vegan producten hetzelfde als de Albert Heijn. Bij de Jumbo kun je echter ook nog eens veel producten van SoFine en Smaakt vinden.

Vooral SoFine heeft veel gemakkelijke, vegan producten voor je avondmaaltijd. Denk niet alleen aan kant en klare burgers, maar ook aan kant en klare curry of chili!

Scroll door de afbeeldingen heen of bekijk onze vega voorraadkast.