Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Op zoek naar startkapitaal voor jouw vegan startup?

Dit is je kans!

Vegan startups opgelet! In samenwerking met een investeringsgroep is Viva las Vega´s op zoek naar vegan startups die kapitaal zoeken. Ons platform biedt startkapitaal en desgewenst persoonlijke coaching in specifieke aspecten van het ondernemen. Het doel van dit initiatief is om een breed netwerk op te zetten van vegan ondernemers en investeerders waarin we  elkaar inspireren, kennis delen en jouw bedrijf zo efficiënt, succesvol en winstgevend mogelijk maken. En om de Nederlandse vegarevolutie te versnellen natuurlijk!

N.B. De termijn voor het insturen van ideeën is gesloten. Houd deze site in de gaten voor meer informatie.

Stuur jouw idee in!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor een investering, persoonlijke coaching en een plek binnen dit revolutionaire netwerk?

 Maak een filmpje van ongeveer 2 minuten waarin je:

  • jezelf en jouw idee presenteert.

  • laat zien welke stappen je van plan bent het eerst te nemen.

  • vertelt wat je marketing strategie is.

  • duidelijk maakt waarin jij verschilt van je concurrenten.

  • uitlegt welk bedrag jij nodig hebt en hoe je dit geld wilt besteden.

  • voorspelt wat de eerste drie jaar de omzetten en winsten zullen zijn.

  • vertelt wat je sterke kanten zijn en waarin je jezelf nog wilt ontwikkelen.

  • wat je lievelingsdier is 😉

Stuur je filmpje via www.wetransfer.com naar: startup@viva-las-vegas.nl

Inzenden kan tot 1 augustus 2017.

Het is niet noodzakelijk een volledige Hollywoodproductie te maken van jouw inzending. Jezelf filmen met je smartphone volstaat. Voor onze introverte medemensen is het ook mogelijk om de gevraagde informatie per e-mail te sturen naar hetzelfde bovenstaande e-mailadres.

Elk idee voor een vegan startup (productie, retail, horeca) komt in aanmerking. Er wordt voorrang gegeven aan projecten waarvan verwacht kan worden dat ze de grootste impact zullen hebben op de groei van de vegan markt. We zoeken originele ideeën die op nieuwe niches inspelen en die zich onderscheiden van het bestaande aanbod. Ook wordt gekeken naar de geografische spreiding.

Je krijgt op 14 augustus bericht of je bent geselecteerd voor een persoonlijk gesprek met één of meer van de investeerders. Op basis van dit gesprek wordt in overleg met jou een vervolgtraject op maat afgesproken.

Privacy Statement

Viva Las Vega’s wil zoveel mogelijk vegan initiatieven ondersteunen en brengt daarom vegan ondernemers graag in contact met investeerders.
Uiteraard is het voor de investeerders belangrijk om een goede inschatting te kunnen maken van de kwaliteit van het idee, het businessplan en de ondernemer(s).

Net zo belangrijk is het natuurlijk dat jij als ondernemer erop kan vertrouwen dat er zorgvuldig met je idee en plannen wordt omgegaan. Daarom wordt in deze privacy statement kort uitgelegd wat je van ons en de betrokken investeerders kunt verwachten in relatie tot de informatie die je ons stuurt.

Vertrouwelijkheid
Informatie die je ons stuurt in het kader van het investeringsproject wordt alleen verspreid binnen het beoordelingsteam. Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden tenzij jij daar expliciet toestemming voor geeft.

Gebruik
Alle informatie die je ons toestuurt omtrent het investeringsproject wordt alleen gebruikt om te toetsen of je idee en businessplan in aanmerking komen voor deelname aan het project. Ongeacht de uitkomst van de beoordeling zal geen enkel deel van jouw plan worden gebruikt voor andere doeleinden.

Zelf investeren?

Ben jij een investeerder en op zoek naar vegan investeringsmogelijkheden? Sluit je dan aan bij onze investeringsgroep!

Mail een schriftelijke introductie en motivatie naar: startup@viva-las-vegas.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...