Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Deze vega webshops mag je niet missen

02-08-2017

Welke vegan webshop mag jouw leven makkelijker maken?
Vegan webshops - blogpost

Vegan paradise in a webshop

Kom je er niet uit met het beperkte vleesvervangeraanbod van Albert Heijn of Jumbo? Een biologische winkel of een toko kan  daarbij helpen. Die hebben vaak allerlei bijzondere vegaproducten in hun schappen. Lekker om eens te variëren dus! Maar wat als je geen biowinkel om de hoek hebt? Er zijn gelukkig ook geweldige vegan webshops die allerlei plantaardig lekkers bij je thuis kunnen bezorgen! Van vleesvervangers tot vegan kaas. Het is allemaal online te vinden.

We geven je graag een aantal tips voor goede webshops voor vegan verwenproducten.

 1. VeggieDeli webshop : veggie/vegan webshop

  Vegan webshop Veggiedeli
  Wie kent de vegan webshop VeggieDeli niet? In 2015 opende deze webwinkel haar virtuele deuren opnieuw en het aanbod is enorm. Deze webshop is vooral gespecialiseerd in vlees- en kaasvervangers. Maar ook voor vis, mayonaise, gebak, chocola en snoep heeft Veggiedeli heeft het plantaardige antwoord! Heb je bijvoorbeeld wel eens No-Muh kaas geprobeerd? Of alle smaken van Wilmersburger kaas?
 2. Vegan Mission : vegan webshop

  Vegan Webshop - Vegan Mission Vegan Mission is een 100% vegan webshop met een missie. Andres en Sofi laten zien dat er veel meer veganistische producten verkrijgbaar zijn dan je denkt. Hun webwinkel is een feest voor beginnende vega’s! Je vindt er een volledig en uitgebreid assortiment van 100% veggie en vegan delicatessen. Denk hierbij aan de lekkerste vlees- en visvervangers en dierproefvrije verzorgingsproducten. En niet te vergeten: goddelijke vegan chocola!
 3. The Vegan Bakery - vegan webshop

  Vegan Webshop - The Vegan Bakery Misschien wel de allerleukste vegan webshop is The Vegan Bakery. Dit Zaanse familiebakkerijtje heeft zich gespecialiseerd in vegetarisch en veganistisch gebak. In hun bakkersvitrine kijk je je ogen uit. Wil je sauzijnenbroodjes? Geen probleem! En gevulde koeken, croissants en chocoladebroodjes zijn gewoon vegan. Het Zaanse bakkertje kreeg ontzettend veel vraag naar hun vegan lekkernijen. Al snel bezochten vega’s vanuit alle windhoeken hun winkel. Daarom openden ze in 2016 een volledig plantaardige webshop. Vanaf dat moment kon in heel Nederland hun populaire vega gebak besteld worden. Een aanrader!
 4. Veggie4U : veggie/vegan webshop

  Vegan Webshop - Veggie4U You can’t have it all? Nou, Veggie4U komt een heel eind. Hun vegetarische supermarkt in hartje Den Haag was niet genoeg. Want in hun vegan webshop ontdek je al snel een schat aan kaasvervangers, vleesvervangers, eivervangers en broodbeleg. Ideaal om jezelf eens extra te verwennen!
 5. Your Foodprint: vegan webshop

  Vegan Webshop - Your Foodprint Een vrij nieuwe vegan webshop, gerund door de jonge en ambitieuze Marleen. Your Foodprint is een webshop met een breed assortiment aan plantaardige producten, zoals kaas-, zuivel- en vleesvervangers. Variatie te over, want het aanbod van Your Foodprint wordt regelmatig aangepast en uitgebreid. Houd de webshop dus regelmatig in de gaten. Elke maand heeft deze vegan webshop bovendien een bijzondere actie. Zo krijg je regelmatig een gratis extra testproduct als cadeautje bij je bestelling.
 6. Vega-Life: vegan webshop

  Vegan Webshop - Vega-Life Vega-life is eerst begonnen als online winkel. Daarna heeft eigenaar Alex ook al jaren een echte vegan winkel in Amsterdam. Deze runt hij nog steeds in combinatie met de webshop. In de (web)winkel kun je in de eerste plaats terecht voor de beste vegan diepvriesproducten, snackrepen en chocolade. Verder vind je er schoenen, kleding, verzorgingsproducten die helemaal vegan zijn. Dus wil jij ook zeker weten dat je shampoo of mascara niet op dieren is getest, dan biedt Vega-Life de uitkomst.

  Plantaardigheidjes: vegan webshop

  Vegan Webshop - Plantaardigheidjes Op zoek naar een andere plek om  je behoefte aan vegan lekkers te stillen? Dan vind je vegan boodschappen, wijn en verzorgingsproducten makkelijk is de webshop van Plantaardigheidjes. Alles alles ziet er heerlijk uit! Het zal dus moeilijk zijn om hier niet te veel te bestellen.

  Vegetarische Slager: veggie/vegan webshop 

  Vegan Webshop - Vegetarische Slager Misschien kan je de producten van de Vegetarische Slager niet bij jou in de buurt kopen? Ook deze bestel je makkelijk online! Dat kan via de webshop van de Vegetarische Slager.

 Extraatje:

Nieuwkomer in 2017 is V-Markt, een vegan webshop met een afhaalpunt in Utrecht. Eigenares Natascha is van plan hier het eerste vegan warenhuis van Nederland op te richten. Je kan nu al heerlijke vegan producten bestellen op https://www.vmarktutrecht.nl/ 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...