Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

VeggieWorld Winter Fair

Het vegan kerstevenement van de Benelux!

Vegan wintershoppen en plantaardig lekkers proeven, helemaal in kerstsfeer. De grootste internationale veggiebeurs van Europa verovert Nederland. VeggieWorld Utrecht verwelkomde in het voorjaar maar liefst 7600 bezoekers en ruim 100 exposanten. Nu komt de vak- en publieksbeurs op 9 en 10 december 2017 met een heel bijzonder wintereditie. Be our guest bij de VeggieWorld Winter Fair!

Zet jezelf op aanwezig in het Facebookevent

Boek nu alvast je tickets voor de VeggieWorld Winter Fair bij  Expo Haarlemmermeer!

859983_1219809534715092_4737814919893409056_o

Het enige 100% plantaardig winterevent!

Het gezelligste winterevent van Nederland, duurzaam en 100% plantaardig! Dampende chocolademelk, culinaire feestgebakjes, felgekleurde lichtjes en de geur van versgebakken kerstbrood. Het zijn de onmisbare ingrediënten van de VeggieWorld Winter Fair. VeggieWorld Winter Fair is het enige 100% plantaardige en daarmee groenste winterevent van de Benelux! Ga op 9 en 10 december op ontdekkingstocht in de Haarlemmermeerexpo, vlakbij Amsterdam.

VeggieWorld Winter Fair kerst cupcakes
Kerstman VeggieWorld Winter Fair

Wat kan ik verwachten op de VeggieWorld Winter Fair?

Snuffel rond bij de meer dan 70 kramen voor verantwoorde kerstinkopen, duurzame oplossingen voor huis, tuin en keuken en scoor eerlijke kerstcadeaus. Proef de lekkerste 100% vegan creaties bij onze foodtrucks en laat je inspireren bij een kookdemo of lezing. Door vaker plantaardig te eten voorkom je dierenleed, doe je iets goed voor je gezondheid, verminder je milieu-impact en bevorder je eerlijke productie en consumptie. Boek nu alvast je tickets voor de perfecte dag uit voor elke milieubewuste foodie.

.

Of je nu flexitariër, vegetariër of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Deze beurs is er voor iedereen die graag minder dierlijke producten wil eten en zich graag laat inspireren. VeggieWorld is dé plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst eruit ziet. Maak er kennis met de meest vooruitstrevende producenten en hun producten uit Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten en vleesvrije producten die niet voor mogelijk hield. Meer dan 100 bedrijven & organisaties uit binnen- en buitenland laten zien en proeven van hun innovatiefste creaties. VeggieWorld blijft groeien. In 2016 bezochten ruim 5000 bezoekers VeggieWorld. In 2017 liep dit aantal op tot 7600! Het is dan ook geen verrassing dat VeggieWorld een extra wintereditie krijgt vanaf de winter van 2017.

Over VeggieWorld

.

VeggieWorld Winterfair Hot Chocolate

Praktische informatie

Openingstijden

Zaterdag, 09 december | 10 – 20 uur Zondag, 10 december | 10 – 18 uur  

Tickets

Tickets zijn te koop via ticketshop. Online in de voorverkoop: €8,- Aan de deur: €10,- voor volwassenen €8,- voor scholieren, studenten, mensen met een handicap, senioren 65+ en Viva Las Vega’s donateurs. Donateurs van Viva Las Vega’s krijgen bovendien het tweede ticket gratis. Kinderen van 14 jaar en jonger hebben gratis toegang, mits begeleid door een volwassene.  

Hoe kom je er?

De Expo Haarlemmermeer bevindt zich aan Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (Haarlemmermeer) Openbaar vervoer: Je bereikt De Haarlemmermeer Expo in 15 minuten per snelbus vanaf Amsterdam Schiphol. Deze bus vertrekt iedere 10 minuten. Ook gaat een rechtstreekse bus vanaf Haarlem en Hoofddorp. Parkeren  Komt je met de auto, dan parkeer je voor slechts € 5,- per dag op de ruime parkeerplaats direct naast de Expo.

Informatie voor exposanten

Heb je een duurzaam, plantaardig bedrijf dat je graag in de schijnwerpers wilt zetten tijdens de VeggieWorld Winter Fair? Gebaseerd op tientallen succesvolle edities in Europese hoofdsteden, verwachten wij bij VeggieWorld Winter Fair meer dan 6.000 bezoekers te verwelkomen. De beurs richt zich op de flexitariërs, vegetariërs en andere bewuste consumenten die samen verantwoordelijk zijn voor de snel groeiende vraag naar plantaardige producten. Dankzij deze consumenten wordt plantaardig steeds meer mainstream. Ook voor professionals en vakmensen biedt de beurs inspiratie. Het aandeel vakbezoekers ligt gemiddeld rond de 10 procent. VeggieWorld staat open voor exposanten uit de volgende sectoren: LEVENSMIDDELEN

  • Biologisch, duurzaam en fairtrade-producten
  • Raw food
  • Vleesvervangers
  • Superfoods
  • Voedingssupplementen
  • Gezondheidsproducten
  • Vegan gebak en desserts
  • Sappen en smoothies

LICHAAMSVERZORGING & COSMETICA MODE & ACCESSOIRES KERSTDECORATIE, KERSTPAKKETTEN EN VERSIERING KEUKEN & HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN TOERISME & GASTRONOMIE WAS- & SCHOONMAAKMIDDELEN Vraag informatie aan door te mailen naar partners@viva-las-vegas.nl of kijk op de website www.veggieworld.de/nl

.

VeggieWorld Winterfair Cadeautje
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...