Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Win een gratis ticket voor VegMed 2018 in Berlijn

03-04-2018

Van 20 t/m 22 april zal in Berlijn VegMed plaatsvinden. ProVeg Nederland is verheugd om aan te kondigen dat we samenwerken met ProVeg International bij het promoten van dit wetenschappelijke congres over plantaardige voeding. Dankzij deze samenwerking mogen we 5 gratis tickets verloten. Doe mee aan de onderstaande enquête en maak kans op één van deze tickets.

Op het congres kun je luisteren naar de beste onderzoekers en gerenommeerde artsen die het nieuwste wetenschappelijke onderzoek naar plantaardige voeding presenteren, deelnemen aan praktijkgerichte workshops, netwerken met anderen op medisch gebied en ook deelnemen aan debatten en paneldiscussies.
VegMed is bedoeld voor artsen, medische studenten en wetenschappers, voedingsdeskundigen en deskundigen van aanverwante disciplines. Academische beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg zijn ook van harte uitgenodigd. Op de laatste open dag van de conferentie wordt het publiek uitgenodigd om deel te nemen. VegMed verwacht dit jaar meer dan 1.000 deelnemers en jij kan daar dus bij zijn.

Programma:
Vrijdag en zaterdag 20 en 21 april - Wetenschappelijk Symposium
Zondag - 22 april - Open dag voor publiek

Geschreven door: Nicoll Peracha

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...