Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Viva las Vega’s en GoodBite lanceren de GoodBite Linzenburger

19-08-2016

Vanaf 3 juli is er een nieuw vegan product verkrijgbaar bij Jumbo: de GoodBite Linzenburger. Wat de burger extra speciaal maakt, is dat hij er is gekomen dankzij de trouwe volgers van Viva las Vega's. 

De GoodBite Linzenburger is uniek in zijn soort. Hij heeft een krokant jasje, is rijk gevuld en zeer verrassend van smaak door de toevoeging van dadels. Heerlijk te combineren met een frisse salade maar ook met een Aziatische of Hollandse maaltijd.

Meerjarige samenwerkingGoodbite Linzenburger

De nieuwe burger is één van de uitkomsten van een meerjarige samenwerking tussen GoodBite en Viva las Vega's, de stichting die vega eten leuk, lekker en makkelijk maakt voor iedereen. Eén van de doelstellingen is om samen met producenten het aanbod van vegan producten te vergroten. Drie jaar geleden ging GoodBite het gesprek aan met Viva las Vega’s, nadat de volgers van de stichting massaal producenten hadden opgeroepen om meer vegan vleesvervangers.

Veerle Vrindts, voorzitter van Viva las Vega´s: "De vraag naar vegan producten is de afgelopen jaren bijna exponentieel gegroeid. Vandaar dat GoodBite samen met ons is gaan kijken hoe zij hieraan konden beantwoorden. We zijn heel blij dat wij, met onze kennis van de vega markt en de uitgebreide input van onze volgers, konden bijdragen aan verschillende innovatieve producten."

Over de linzenburger: "Linzen zijn gezond, duurzaam en hartstikke hip. De Verenigde Naties riepen niet voor niets 2016 uit tot het Internationale Jaar van de Peulvrucht. Geen betere gelegenheid dus dan nu om deze verrassende burger eens te proberen."

Meer vegan burgers op komst

GoodBite is al een aantal jaren in gesprek met Viva Las Vega’s om het aandeel veganistische producten in haar assortiment te vergroten. Vorig jaar introduceerde GoodBite al de Bonenburger, die nu dus gezelschap krijgt van de Linzenburger. Later dit jaar verwachten GoodBite en Viva las Vega's nog met een spectaculaire primeur te komen. Wat die is, blijft nog heel even geheim. 


Meer doen?

Wil jij Stichting Viva las Vega's helpen om het aanbod van vega producten nog verder te vergroten?
Steun ons dan met een gift, of word vriend van Viva las Vega's.

PS: Alleen op woensdag 22 juni 2016 mogen we de vijf allereerste linzenburgers weggeven aan nieuwe Vrienden van Viva Las Vega's. Wees er snel bij!


Alles over de GoodBite Linzenburger

linzenburger packshot Viva las Vega´s 

Ingrediënten: Gehydrateerde linzen 35%, water, paneermeel, zonnebloemolie, groenten (wortel, knoflook), dadel, plantaardige eiwitten (aardappel, erwt), rijstbloem, havervlokken, tamarisaus (water, sojabonen, zout, azijn), kruiden en specerijen, zout psyllium, aardappelvezel, zetmeel (aardappel), mineraal (ijzer), vitamine B12.

Gewicht: 100 gram, 2 burgers per verpakking

Verkrijgbaar: bij Jumbo.
Ligt hij nog niet in jouw filiaal? Vraag er dan om bij de supermarktmanager, zodat ze hem bestellen!

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...