Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Het Viva Las Vega’s Food Festival is 100% vega en komt naar Amsterdam!

20-07-2016

23­- 24 juli 2016  De Hallen, ​Hannie Dankbaarpassage, Amsterdam

Wie dacht dat een zomerfestival draait om gegrild vlees op barbecue, zal deze zomer zijn ogen uitkijken. Op 23 en 24 juli 2016 organiseert Viva Las Vega's een compleet Food Festival zonder ook maar 1 dierlijk ingredient.

Het Viva Las Vega’s Food Festival is het grootste tweedaagse zomerfestival dat volledig in het teken staat van plantaardig eten. De Hallen, ook bekend van de Foodhallen, is een van de mooiste locaties in hartje Amsterdam. Deze zal speciaal voor dit festival volledig worden omgedoopt tot een vegan hotspot met o.a. Weed burgers, plantaardige sushi en poffertjes, melkvrij gebak en kokosroomijs.

Viva Las Vega's Food Festival

Viva Las Vega's Food Festival Amsterdam

Zet je schrap voor twee dagen vol met geweldige sprekers, live muziek, food bloggers en auteurs in het ‘plantaardige veld’, interessante films omtrent een gezonde plantaardige levensstijl en natuurlijk genoeg heerlijk plantaardig eten! Tientallen voedselkraampjes, foodtrucks en kookdemo’s gegeven door de meest ervaren Nederlandse chefs uit de plantaardige keuken hebben de hoofdrol op dit festival. Voor het volledige programma en de line-up van standhouders kan je terecht op de festivalwebsite. Start de dag met een lazy brunch met vegan frittata. Mis zeker ook het tofuspreekuur van Prolaterre niet of krijg om 15:00 een gratis tofu-ijsje van Tofupedia. En pik een film mee tijdens het filmprogramma bij de Filmhallen. Toegang is gratis, maar reserveren is aangeraden. Dat kan hier

Dus vegans, vegetariërs, flexitariërs of nieuwsgierige foodies: dit is dé plek waar je moet zijn!

Speciaal voor dit festival hebben we een tijdelijke actie! Wie voor of tijdens het festival doneert en Vriend wordt van Viva Las Vega's krijgt tijdens het festival een unieke katoenen festivaldraagtas en de Food Festival Dopper.

Word nu vriend van Viva Las Vega's!

Viva Las Vega's Food Festival DopperViva Las Vega's Food Festival Draagtas

TOEGANG IS GRATIS

Openingstijden:

Zaterdag 23 juli: 10.00u ­ 20.00u
Zondag 24 juli: 10.00u ­ 20.00u

Alle info vind je op www.vlvfoodfestival.nl
Meld je aan via het Facebook event

 

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...