Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Winactie: 5 x2 gratis tickets voor VeggieWorld

21-02-2018

Win jij gratis tickets voor de beurs voor een healthy lifestyle?

Wil jij vaker gezond eten en weet je niet waar te beginnen?  Kom dan naar VeggieWorld op 10 en 11 maart 2018 bij de Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar staat het event in het teken van sportief, gezond en actief leven. En natuurlijk is ook bij deze derde editie alles 100% plantaardig!

En het allerleukste? ProVeg mag 5 gratis tickets voor twee weggeven ;)

gratis tickets VeggieWorld Utrecht

Tijdelijke actie tot 8 maart 2018, 14:00
Winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 9 maart.

Gratis tickets voor VeggieWorld

ProVeg International geeft 5 gratis duotickets weg voor VeggieWorld Utrecht. 


 

Wat mag je verwachten tijdens VeggieWorld 2018?

Of je nu flexitariër, vegetariër of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Deze beurs is er voor iedereen die minder dierlijke producten wilt eten en zich graag laat inspireren.  Proef gerechten en producten die niet voor mogelijk hield, laat je verrassen en inspireren door meer dan 100 bedrijven uit binnen- en buitenland.

Pik je graag een lezing of presentatie mee? Dat kan! Het live programma verwelkomt internationale sprekers zoals Jon Venus (plant-powered fitness icoon), Atanas Skatov (eerste vegan die de Mount Everest beklom), Nandita Shah (Indiase pionier en dokter op het gebied van gezond plantaardig eten). Ook kan je luisteren naar een aantal BN-ers, zoals Esther Ouwehand, Miro Kloosterman en Lisette Kreischer. En alsof dat nog niet genoeg was, vindt tijdens VeggieWorld ook het slotevent plaats van de Nationale Week Zonder Vlees, kon je gratis deelnemen een kookdemo's en yogaworkshops en kunnen de jongste bezoekers zich beide dagen uitleven tijdens het kinderprogramma.

Bekijk het hele programma en de exposantenlijst van VeggieWorld hier.

 

Geschreven door: Nicoll Peracha

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...