Blijf op de hoogte van de laatste vegatrends

Laatste nieuws weten over nieuwe vegan producten? Weten wanneer de leukste events zijn? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en word een kennisbron van vegafeiten!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Zijn we verslaafd aan vlees?

29-01-2015

Nieuwe documentaire Vleesverlangen vanaf 7 mei in de bioscooppremière

Is een VeggieChallenge voor iedereen weggelegd of moet je in therapie om van je vleesverslaving af te raken? Documentairemaker Marijn Frank is momenteel bezig met de opnames van haar eerste bioscoopdocumentaire: Vleesverlangen. In Vleesverlangen vraagt zij zich af of we massaal verslaafd zijn aan vlees en wat we daaraan kunnen doen.  

Net als vele anderen, wordt Frank heen en weer geslingerd tussen haar lust voor vlees en het verlangen een beter en verstandiger mens te zijn. In de film gaat zij op zoek naar schokkende en grappige argumenten om tot een goede keuze te komen.  Ze bezoekt onder meer een therapeute, een slager, een professor in verslavingskunde en een chefkok met een voorliefde voor vlees. Zal het haar uiteindelijk lukken om van haar verslaving af te komen of legt ze zich neer bij haar lot als vleeseter? Op 7 mei 2015 wordt Vleesverlangen door Herrie Film & TV uitgebracht.  Naar aanleiding van de filmpremières zal Viva Las Vega's aansluitend VeggieChallenge workshops organiseren om ook de kijkers te helpen om van hun vleesverslaving af te komen. Zij kunnen zich vervolgens inschrijven om een maand zonder vlees uit te proberen. En ja, ook op ons Viva Las Vega's Food Festival zal Vleesverlangen te zien zijn! Volg het laatste nieuws over  de film op http://www.herrie.com/portfolio/vleesverlangen/  vleesverlangen

Geschreven door: ProVeg Nederland

Lees nog meer

Doe mee aan de VeggieChallenge!

Dertig dagen minder vlees eten: het is goed voor je lijf, de planeet en het redt dierenlevens. Daag jezelf uit met de VeggieChallenge. Wij helpen je op weg met gratis tips, recepten en ondersteuning

Doe mee!

Blijf op de hoogte van veganieuws

Altijd op de hoogte zijn van nieuwe vega producten, acties en events? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viva Las Vega´s en wij zorgen dat je altijd op de hoogte blijft!
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam

Doe een donatie

Steun Viva Las Vega's met een (eenmalige) donatie.
Ander bedrag: €
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Jouw e-mailadres
Jouw voornaam
Secure and Spam free...